Col·laboradors

Més de 30 entitats esportives de diferents disciplines, fan de Calella una ciutat poliesportiva, amb la inquietud de  promoure l’activitat física i la salut per a tothom.
 
Les entitats esportives són els principals agents que promouen l’esport a la nostra ciutat. Es per això que formen un dels 3 vèrtex més importants que mou l’Sport City Lab  i en el testeig de producte.
 

Calella es configura com un excel·lent banc de proves per testeig de productes esportius, de base tecnològica innovadora, abans de ser transferides al mercat. Gràcies a la col·laboració i el suport d’entitats i empreses del territori vinculades al món de l’esport, fem possible els nostres serveis , i el que és més important: creem una comunitat única en el sector esportiu dins de Calella.

Entitats esportives

Entorn i instal·lacions
esportives

Competicions

Què necessitem?

Necessitem clubs esportius, entitats , centres esportius privats-comercials, competicions, esportistes amateurs, en definitiva, gent dedicada al món de l’esport que estigui disposada a ajudar als grups d’emprenedors/es que necessitin testejar el seu producte en mans d’esportistes.

Què guanyen els col·laboradors?

Els nostres col·laboradors

Clubs esportius locals, empreses locals i col·laboradors externs.

Gestió de Fundacions i Associacions

Scroll to Top