Banc de proves

Calella Sport CityLab és un banc de proves per a productes i solucions empresarials relacionades amb l’esport, la nutrició, la salut, el benestar, els serveis esportius i l’activitat física, que han de ser transferides al mercat aportant valor afegit als processos de recerca, verificació i homologació de R+D+I de les empreses, aprofitant l’oferta d’instal·lacions, el calendari de competicions esportives internacionals d’alt nivell i els clubs esportius locals.

Posem a disposició la ciutat, les persones i les competicions perquè l’emprenedor o empresa pugui testejar el seu producte o servei amb les millors garanties. Fem l’acompanyament des del primer moment cobrint totes les necessitats que el testeig o testejador necessiti per que el test es realitzi de la millor manera possible. Els contactes entre clubs, proveïdors, localitzacions i competicions, és la nostra especialitat. Nosaltres posem els mitjans i tu poses el test.

A qui va dirigit

A persones emprenedores que comencen i no estan constituïdes com a empresa o empreses usuàries ja constituïdes.

En què consisteix

Servei a mida per testejar un producte, definit per una o vàries accions amb un club, entitat o associació esportiva, o bé en una competició o esdeveniment esportiu. Cada acció té una durada màxima de dos mesos. Si la mateixa acció necessita més temps, caldrà sol·licitar-ne la pròrroga.

També inclou...

Modalitats

Esportistes

50 /acció
  • 1 acció amb esportistes

Competició

100 /acció
  • 1 acció en una competició

Altres

75 /acció
  • Altres tipus d’accions

Casos d'èxit

Projectes desenvolupats al Calella Sport CityLab.

L’empresa Evix ha desenvolupat un dispositiu per augmentar la seguretat dels ciclistes en cas d’accident.

El testeig amb Sport City Lab va consistir en trobar un perfil de persones que practiquessin el ciclisme de manera regular. 

El centre tecnològic Eurecat i el fabricant de roba esportiva HOKO, van col·laborar per mostrar les possibilitats que presenta la incorporació de tecnologia sensòrica a la roba esportiva per monitorar diferents paràmetres corporals durant la pràctica esportiva.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top