PLATJA GRAN

Ubicada prop del Passeig Manuel Puigvert, un dels centres neuràlgics de la ciutat en termes lúdics i culturals, la platja Gran és un espai ideal pels qui volen dinamisme i activitats. La seva ubicació al mateix centre de la ciutat, els seus 1500m de longitud i 72m d’amplada i els serveis que ofereix, fan d’aquesta platja una de les més boniques del Maresme.

Característiques

Dimensions

1.500 m de longitud i 72 m d’amplada.

Aparcament

Sí.

Accés amb vehicle

Sí.

PLATJA GARBÍ

Ubicada a la zona hotelera, la platja queda delimitada per un bonic passeig que du el mateix nom. Ha estat guardonada amb la “Q” de qualitat de l’ICTE al 2004 i amb la Bandera Blava de les Platges d’Europa des de 1994 de forma consecutiva. La platja és sinònim d’aigües netes i serveis de qualitat a l’abast de tothom, ideal pels nens i les famílies. Hi ha 2 camps de futbol-platja, 9 camps de vòlei-platja i els aficionats als esports nàutics poden gaudir de les activitats que cada estiu s’organitzen pel Water Sports Centre i pel Maraventura Sports Park.

Característiques

Dimensions

814 m de longitud i 72 d’amplada.

Aparcament

No.

Accés amb vehicle

Sí.

PLATJA DE LES ROQUES

Ubicada al sud-oest del nucli urbà i a prop del Far de Calella i de les Torretes, la platja de les Roques és un conjunt de petites cales d’aigües netes i transparents envoltades de pins i penya-segats. Té un total de 750 m de longitud i 25 m d’amplada. A més de l’interès paisatgístic, la platja també disposa d’un restaurant, una paret d’escalada, dutxes i una zona nudista. Una platja tranquil·la i ideal per relaxar-se sol, en parella o en petits grups.

Característiques

Dimensions

750 m de longitud i 25 m d’amplada.

Aparcament

Aparcament del Far de Calella i del mirador de la Roca Grossa.

Accés amb vehicle

No.

PASSEIG DE MANUEL PUIGVERT

El passeig va ser construït l’any 1927 i porta el nom de l’alcalde que va iniciar-ne el projecte, Manuel Puigvert “Soques”. La inauguració es va fer al mateix temps que el mercat, el nou escorxador i la reforma del far. Aquesta obra popular separa, per una banda, la platja de Calella i, per altra banda, la via del tren. Un espai emblemàtic i agradable on la gent del poble surt a passejar o a fer exercici físic.

Característiques

Aparcament

Sí.

Accés amb vehicle

Sí.

CIRCUIT IRONMAN

Característiques

Natació

Una volta de 3.8 km (2.4 milles) a les aigües càlides del mar Mediterrani que comença i acaba a la platja de Calella. Els atletes primer nedaran lluny de platja i després retrocediran amb dos girs a la dreta que els tornarà a la sorra.

Ciclisme

Un recorregut de dues voltes amb bicicleta per a completar 180.2 km (112 milles) porta als atletes al llarg de la impressionant costa entre Calella i Montgat.

Cursa a Peu

Un recorregut de tres voltes per a completar 42,2 km (26,2 milles) des de Calella al llarg de la costa passant per Santa Susanna i Pineda de Mar. La meta en la Platja Garbí esperarà als atletes amb els braços oberts!

CIRCUIT IRONMAN 70.3

Característiques

Natació

El circuit de natació és d’una volta única d’1.9 km que comença a la platja de Calella i porta als atletes al Mar Mediterràni en sentit de les agulles del rellotge abans que surtin de l’aigua aprop del mateix començament de la natació.

Ciclisme

El circuit ciclista de 90 km comença a Calella, continua al llarg de la costa abans de tornar a la transició a Calella. El circuit ofereix seccions costaneres ràpides i planes on els millors temps estaran servits.

Cursa a Peu

El circuit de cursa a peu consta de dues voltes per a completar 21.1 km. Comença a la platja de Calella i segueix la costa fins al canvi a Pineda de Mar. El circuit, replet d’espectadors, és pla i gaudeix de tenir el Mediterrani a un costat i a l’altre la ciutat de Calella.

ITINERARI VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

Reserva l'espai

Contacte

Desplaça cap amunt
Scroll to Top