Can Saleta albergarà un espai de co-working, innovació esportiva i de testeig de productes perquè les empreses puguin fer realitat els seus projectes relacionats amb el món de l’esport. 

El Calella Sport City Lab és un projecte que vol posar en relleu la innovació esportiva, albergant espais on les empreses puguin fer realitat els seus projectes empresarials i crear una comunitat, testejar els seus productes, llogar instal·lacions i gaudir de despatxos i zones de coworking equipades amb l’última tecnologia. 

Per demanar l’atorgament de l’ús temporal dels mòduls d’oficina ubicats a l’espai coworking de Can Saleta s’ha de complir una sèrie de requisits. Ho poden fer aquelles persones emprenedores que tinguin un projecte de negoci relacionat amb el sector esportiu i es comprometin a legalitzar-lo i donar-lo d’alta en un termini màxim d’1 any des de l’ingrés a l’espai. També ho poden fer  les empreses de nova implantació i en funcionament que inicien una nova activitat econòmica relacionada en l’àmbit de l’esport (projectes individuals o en forma de societària de fins a 5 treballadors). Per últim, les empreses en procés de consolidació són aptes per a l’atorgament de l’espai; amb l’objectiu de millorar la seva capacitat empresarial. Les persones interessades han de presentar una instància específica acompanyada d’un sobre tancat amb la documentació que es troba a l’apartat de serveis i tràmits de la web de l’Ajuntament de Calella.

El Calella Sport City Lab ofereix altres prestacions per als seus usuaris, que poden testejar els seus productes, organitzar reunions periòdiques per rebre assessorament, llogar les sales de reunions i la terrassa per desenvolupar activitats i gaudir de la interacció que es produeix a l’Espai Social. Per accedir a aquestes prestacions s’ha de portar la documentació que apareix a l’apartat de serveis i tràmits de la web de l’Ajuntament de Calella.

Per a més informació, podeu contactar amb la tècnica del projecte Mar Ahicart mitjançant el telèfon 93 766 30 30 (extensió 746) o través del correu hola@calellasportcitylab.com.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top