Morral considera aquesta iniciativa “molt interessant per al creixement esportiu, econòmic i social de Calella”. Candini també va mostrar les instal·lacions – l’auditori, i les Àrees d’Economia Local i Joventut – que conformen l’Espai Municipal de Can Saleta.

L’alcaldessa, Montserrat Candini, va rebre la visita institucional del delegat del Govern a Barcelona, per mostrar les instal·lacions i explicar tots els projectes que es duen a terme a l’Espai Municipal de Can Saleta, un edifici d’última generació i que compta amb multitud d’espais preparats per realitzar diferents activitats.

El primer espai que Candini va mostrar al delegat va estar l’auditori, habilitat i enllestit al març de 2021, amb una capacitat per a 152 persones. Aquí és on l’Ajuntament hi celebra conferències, rodes de premsa, formacions; o actuacions teatrals i musicals de petit format, entre altres activitats.

El transcurs de la visita va seguir per les Àrees d’Economia Local i Joventut; per últim es va mostrar l’espai on es desenvolupa el projecte municipal Sport City Lab, que té com a objectiu que el municipi esdevingui un banc de proves per a totes les solucions relacionades amb l’esport, aprofitant que acull un calendari molt important de competicions esportives d’alt nivell. Antoni Morral va catalogar aquesta iniciativa de “molt interessant. Calella està fent un gran esforç per fer créixer l’esport. I això significa que no només hi ha un benefici esportiu, sinó que també treballen pel creixement de l’economia i enforteixen la vida social del municipi”.

Candini va reiterar que “Can Saleta és un dels punts on es troben tots els elements que vertebren un municipi. L’esport, la joventut, l’economia local… uns no poden viure sense els altres i és per això que creiem necessari que tots ells treballin de manera transversal per poder oferir el millor de cada Àrea a la ciutadania”.

L’alcaldessa va presentar al delegat tots els tècnics que fan possible el funcionament de l’edifici i el desenvolupament de les tasques que s’hi realitzen.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top