Aquest any ja han vingut equips de futbol d’Alemanya, Dinamarca, Regne Unit o Lituània; clubs d’atletisme de Txèquia o Suècia; o formacions masculines i femenines d’handbol procedents del nord d’Europa

L’equip de futbol americà NCAA del Carthage College, que juga a tercera divisió, es desplaça fins a Calella aquest dijous amb la finalitat de gaudir d’un viatge que inclourà un entrenament a les instal·lacions del Complex Esportiu Tomàs Claramunt, així com també una jornada de visites als espais més rellevants del municipi. 

Calella disposa de tot tipus d’instal·lacions, equipaments, facilitats i serveis per a la preparació de diferents modalitats esportives. Aquestes característiques sumades a una oferta d’allotjament àmplia i de qualitat fan de la nostra ciutat un referent per a la realització d’estades esportives de pretemporada així com per a la preparació per a grans esdeveniments. Per aquesta raó Calella, al llarg de l’any, acull una sèrie de torneigs en els quals hi participen esportistes d’arreu del món.

Aquesta temporada Calella ja ha acollit entrenaments de futbol de diferents equips alemanys, danesos i anglesos, així com també torneigs o stages de futbol d’equips d’Alemanya o Lituània. Per altra banda, també han vingut a entrenar a les nostres instal·lacions diversos clubs d’atletisme de Praga o Suècia. El darrer esport que s’ha practicat durant aquest any a Calella per part d’equips estrangers ha estat el handbol, en aquest cas els esportistes formaven part d’un equip danès masculí i un altre de femení.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top