La televisió xinesa ha gravat l’estada a Calella d’un grup de triatletes xinesos que participaran a l’IRONMAN d’octubre.

Aquest cap de setmana Calella ha estat més present que mai a la Xina gràcies a l’IRONMAN. Aprofitant la celebració de la tradicional IRONMAN 70.3 l’Agència Catalana de Turisme ha programat un presstrip a través del qual s’ha donat a  conèixer tota l’oferta de la ciutat com a destinació de turisme esportiu.

Durant el darrer cap de setmana el director del Centre de Promoció de l’Agència Catalana de Turisme a la Xina, el Sr. Antoni Li i les periodistes, Sra. Li Hanyuan i la Sra. Weng Xiaomeng han visitat la nostra ciutat amb l’objectiu de conèixer de primera mà l’oferta i els detalls de la reconeguda triatló IRONMAN.

Ambdues periodistes desenvolupen la seva tasca professional pel Canal d’Esports de la Televisió Central de la Xina (CCTV-5) i aquesta ha estat la seva primera estada a Calella tot i que ja tenen data de tornada: l’1 d’octubre coincidint amb l’IRONMAN, i és que està previst que un grup de triatletes xinesos participin en la prova d’octubre. Des del programa ‘Moments Top’ es donarà cobertura al dia a dia d’aquests triatletes amb l’objectiu de donar a conèixer la seva experiència a Calella.

Les activitats organitzades des de Calella com a ciutat amfitriona varen començar amb una presentació al Far de Calella el passat divendres 19 de maig on van ser rebudes pel regidor Jordi Sitjà, Tinent d’Alcaldia de Territori de l’Ajuntament de Calella, qui va donar a conèixer els principals actius de la nostra ciutat en relació  al segment de turisme esportiu amb especial èmfasi en la denominació de Calella com a ‘Vila Europea de l’Esport 2016’. Acte seguit, els convidats varen poder visitar algunes de les principals instal·lacions esportives de la ciutat acompanyats pel Tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Calella, Joan Ferrer, i Jaume Bagó, Tècnic de l’Àrea de Turisme.

Altrament, durant la celebració de la cursa, la televisió xinesa va entrevistar l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que va destacar la importància que té IRONMAN per la nostra ciutat, i alguns dels triatletes amb l’objectiu de copsar de primera mà l’experiència que suposa pels participants la seva presència a Calella. En paraules de l’Alcaldessa: “IRONMAN comporta tres elements principals: l’esport i tot el que representen els seus valors; la interculturalitat i aquesta imatge de ciutat cosmopolita que projecta, i l’economia i tot l’impacte que suposa en estades i en restauració”.

La República Popular de Xina compta amb 5 curses IRONMAN 

Des de l’any 2015 el conegut grup immobiliari xinès Wanda va adquirir la reconeguda marca IRONMAN. En l’actualitat, la Xina compta amb 5 curses vinculades a la marca: Chongqing, Hefei, Xiamen , Liuzhou i Qujing.

20 canals nacionals i internacionals en obert

La Televisió Central de Xina és el grup públic de televisió a la República Popular de la Xina i una de les majors empreses de comunicació a Àsia. L’empresa depèn directament del Consell d’Estat de la República Popular de la Xina.  L’oferta de CCVTV comprèn 20 canals nacionals i internacionals, que es poden sintonitzar en obert, per cable, satèl·lit i en línia. L’emissora principal és la generalista CCTV-1, fundada el 2 de setembre de 1958, que emet una programació basada en ficció, informatius i entreteniment. Al seu torn, hi ha altres canals temàtics amb programació econòmica, cultural i esportiva, i versions internacionals en anglès, espanyol, francès, àrab i rus.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top