Entre altres destinacions, van visitar la nostra ciutat per tal de conèixer el territori i cercar oportunitats de negoci en l’àmbit esportiu.

El passat dissabte 21 de juliol, els senyors Tongsheng Tian i Chun Chang, respectivament co-fundador i CEO de la companyia xinesa Runnar, van visitar Calella mitjançant un famtrip organitzat per diferents ciutats del país. Els directius d’aquesta empresa líder en turisme esportiu a la Xina van estar a Calella amb l’objectiu de conèixer la ciutat i establir vincles de cara a possibles col·laboracions.

Des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Calella es va organitzar una visita del municipi incloent les diverses instal·lacions esportives, com ara el Crol Centre, l’àrea esportiva “La Muntanyeta” i el Camp de futbol de mar. Totes les visites de la jornada estaven adreçades a  donar a conèixer les possibilitats que ofereix Calella com a destinació referent en turisme esportiu.

El Sr. Tian Tongsheng -un dels principals impulsors de l’auge de les maratons i la pràctica esportiva a la Xina-  és el primer corredor xinès de més de 60 anys que ha acabat el “grand slam” de maratons, incloent-hi la de Tòquio, Boston, Londres, Berlín, Nova York i també la marató de Barcelona. Va començar a córrer quan tenia 55 anys (actualment en té 65) i a data d’avui ha finalitzat més de 100 maratons.

Actualment la Xina està experimentant un ràpid augment de la popularitat de les maratons. Durant el 2017 es van celebrar a la Xina més de 1.000 maratons (incloent senceres i mitges), amb una participació de més de 10 milions de corredors. De cara a 2020 està previst doblar aquestes xifres. En els darrers anys, l’esport a la Xina ha esdevingut un mercat en plena expansió. Entre 2009 i 2014, la participació a curses de marató a la Xina va créixer un 259,47%.

La visita dels empresaris xinesos de la companyia Runnar a Calella està molt vinculada a les accions de promoció de la ciutat que es venen realitzant cap el mercat asiàtic, que ens els darrers anys han inclòs: la visita de l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, al Fòrum Mundial de Ciutats Turístiques (2016), la visita d’una delegació de la televisió xinesa interessada en el desenvolupament de l’IRONMAN 70.3 (maig 2017) i la participació d’un grup de triatletes xinesos a la prova IRONMAN d’octubre de 2017.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top