La ciutat de Calella rep la visita d’una desena d’operadors del mercat xinès especialitzats en turisme esportiu i participa en un workshop organitzat per l’Agència Catalana de Turisme.

Amb l’objectiu de promoure l’oferta especialitzada en turisme esportiu del municipi, l’Ajuntament de Calella ha celebrat recentment una trobada professional amb agents turístics de la Xina.

En una primera jornada, l’Àrea de Turisme de Calella ha participat en una sessió de treball amb un grup d’operadors i prescriptors del mercat xinès especialitzats en turisme esportiu, principalment de les disciplines de futbol i triatló.  Aquest workshop, que ha tingut lloc al RCDE Stadium de Cornellà de Llobregat el 22 de novembre, ha estat organitzat per l’Agència Catalana de Turisme a través del seu Centre de Promoció Turística a Beijing, Xina, i ha permès a la delegació de Calella presentar els seus serveis i productes turístics als diversos agents participants.

Posteriorment, en una segona jornada duta a terme el dissabte 24 de novembre, els mateixos  agents s’han desplaçat fins a Calella per conèixer de primera mà l’oferta esportiva de la ciutat. Durant la trobada, el grup ha realitzat una visita guiada per diverses instal·lacions, com ara la piscina olímpica del Crol Centre, l’àrea esportiva La Muntanyeta i el Camp de futbol de mar. El programa de visites ha permès a l’Ajuntament de Calella donar a conèixer els diferents equipaments esportius i serveis del municipi com a destinació turística esportiva de primer ordre, així com promoure els esdeveniments d’àmbit esportiu més rellevants entre el mercat xinès.

Aquestes jornades se sumen a les diverses accions estratègiques de la ciutat dutes a terme per apropar-se al mercat asiàtic, amb una clara aposta de Calella com a destinació turística esportiva de qualitat, que ens els darrers anys han inclòs: la visita dels directius d’una empresa líder en turisme esportiu de la Xina a Calella (juliol 2018), la visita d’una delegació de la televisió xinesa interessada en el desenvolupament de l’IRONMAN 70.3 (maig 2017) i la visita de l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, al Fòrum Mundial de Ciutats Turístiques (2016).

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top