La peça esportiva incorpora sensòrica i electrònica integrada per poder mesurar el ritme cardíac i altres paràmetres.

Eurecat i HOKO varen participar per primer cop a l’IRONMAN de Barcelona, considerat el tercer més important del calendari europeu, per comprovar la funcionalitat de la tecnologia d’Eurecat integrada a la roba esportiva que, en aquest cas, permetrà mesurar el ritme cardíac, així com altres constants vitals.

La iniciativa s’inscriu dins del marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Mataró-Maresme, que engloba l’estratègia Reimagine Textile, liderada per Eurecat i el TecnoCampus de Mataró, i Calella Sport City Lab, una operació impulsada per l’Ajuntament de Calella amb la finalitat que el municipi esdevingui un banc de proves per a totes les solucions relacionades amb l’esport, aprofitant que acull un important calendari de competicions esportives d’alt nivell, com és el cas de l’IRONMAN.

L’encarregat de posar a prova tant la resposta del mono com la integració i el funcionament del dispositiu va ser l’investigador de la unitat d’eHealth i experimentat triatleta Stefan Dawalder.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va valorar aquesta primera experiència oficial de manera molt positiva: “Tant Eurocat com HOKO participen per primer cop a l’IRONMAN de Barcelona amb un mono de triatló intel·ligent que controla les constants vitals. Per tant, a Calella Sport City Lab sumem esport i investigació

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top