La iniciativa de l’Ajuntament de Calella permetrà que les empreses utilitzin les instal·lacions esportives del municipi com a banc de proves

La iniciativa de l’Ajuntament de Calella impulsa la innovació en el sector esportiu, fent que les instal·lacions esportives del municipi esdevinguin un espai de proves per a aquelles empreses que vulguin validar els seus productes i serveis en un entorn real.

Calella compta amb més de 40 equipaments esportius i és un dels principals espais a Catalunya per a la celebració de competicions d’alt nivell, entre les quals destaquen la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme o l’Ironman de Barcelona.

Gràcies a aquesta iniciativa, el municipi del Maresme pretén assolir una reputació internacional com a ‘certified tester’ de solucions esportives. Així mateix, s’espera que el Calella Sport City Lab contribueixi al creixement econòmic del municipi i generi ocupació directa com a resultat de la creació d’empreses derivades (spin-offs) i d’altres amb base tecnològica.

El Calella Sport City Lab s’inscriu dins del marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Mataró-Maresme, endegat el mes de maig de 2018 i que inclou també l’estratègia Reimagine Textile, liderada per Eurecat i el TecnoCampus de Mataró. El PECT Mataró-Maresme està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) Catalunya 2014-2020.

El Laboratori SmartCatalonia és un projecte de la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya que té com a finalitat promoure l’aplicació de solucions intel·ligents en entorns reals per tal de resoldre reptes municipals.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top