En la reunió s’han tractat tres temes claus per a la ciutat: el projecte Calella-Maresme Sport City Lab, el possible impacte del Brèxit i el Calella Film Office.

En el marc de la Fira World Travel Market que se celebra a Londres fins al 6 de novembre, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, s’ha reunit amb el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda, el Sr. Sergi Marcén, per donar a conèixer l’estratègia d’internacionalització de la ciutat.

Durant la reunió, l’alcaldessa ha presentat al Delegat el projecte Calella-Maresme Sport City Lab, una operació impulsada per l’Ajuntament de Calella per convertir el municipi en un laboratori urbà d’innovacions en l’àmbit de l’esport. La iniciativa s’inscriu dins del marc de l’estratègia RIS3 (estratègies per a l’Especialització Intel·ligent en Investigació i Innovació que consisteixen en la transformació econòmica del territori). El delegat s’ha compromès a fer difusió del projecte per intentar trobar empreses britàniques que puguin estar interessades en aquesta iniciativa.

També ha presentat el projecte Calella Film Office, un servei creat per l’Ajuntament de Calella amb l’objectiu de facilitat el suport als professionals del món del cinema, la televisió i la publicitat a fer realitat els seus projectes, assessorant-los en la cerca de localitzacions i oferint-los tota la informació necessària per filmar a qualsevol indret de la ciutat. En aquest sentit, el delegat ha proposat fer una trobada a Londres entre ciutats catalanes i productores britàniques que puguin estar interessades en la cerca de localitzacions per a les diferents produccions audiovisuals que duguin a terme.

Per últim, l’alcaldessa i el delegat han reflexionat sobre el possible impacte del Brèxit en destinacions turístiques com Calella amb l’objectiu de valorar les possibles mesures que s’hagin de prendre en relació a l’estratègia de màrqueting turístic per a la temporada 2020.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top